top of page

TARIEVEN

Vergoeding door de verzekering:

Hypnotherapie wordt door de meeste verzekeraars vergoed uit de aanvullende verzekering. Wil je weten of en hoeveel jouw verzekering meebetaald? Kijk dan voor de meest actuele informatie op:  https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie.

BTW

RTT

RTT is een specialistische vorm van hypnotherapie. Het hele traject duurt vier tot vijf weken. De methode bestaat uit verschillende onderdelen die bij elkaar horen en een geheel vormen. Deze kunnen niet afzonderlijk worden geboekt. Het doorlopen van alle elementen in de door de therapeut aangegeven volgorde is nodig om resultaat te kunnen behalen, daarom wordt deze vorm van hypnotherapie aangeboden als een pakket. De verschillende contactmomenten worden afzonderlijk gefactureerd.

 

Tijdens het gratis Kennismakingsgesprek kun je al je vragen stellen en wordt ook precies uitgelegd waarom deze bijzondere vorm van hypnotherapie zo krachtig kan werken en wat de kosten zijn.   

 

Wil je weten uit welke onderdelen RTT bestaat en het Stappenplan zien, kijk dan even op de site bij:

Wat is hypnotherapie/RTT

STOPPEN MET ROKEN

Wil je stoppen met roken, maak dan vandaag nog een afspraak voor een Kennismakingsgesprek. Dan hoor je precies hoe het werkt, de kosten en waarom het werkt. Misschien kan je jezelf binnenkort niet-roker noemen! Waar wacht je op?
Stoppen met roken is een hypnotherapeutisch consult en wordt als zodanig gefactureerd.   

EMDR

EMDR is een hypnotherapeutische behandeling van 60-90 min. en wordt per uur gefactureerd. 
Per 60 min. 125,- (max. 90 min.)

PERSOONLIJKE HYPNO-MEDITATIES

De kosten voor schrijven en inspreken van persoonlijke meditaties, is afhankelijk van wat je wenst. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

GESPREK / CONSULT

Een gespreksconsult met hypnotherapeutische interventie.  

Per 60 min. 125,- (max. 90 min.). 

EFT

Tijdens een consult leer je de techniek van EFT. Deze kan je daarna zelf toepassen. EFT is een hypnotherapeutische behandeling en wordt per uur gefactureerd.  
Per 60 min. 125,- (max.90 min.).  

BRAIN-BOOST!

Een Brain-boost! sessie duurt ongeveer 90 minuten en kost €188,-.
Een strippenkaart van twee sessies of een sessie voor twee personen kost € 358,-.
De Brain-boost! is een hypnotherapeutisch consult en wordt als zodanig gefactureerd.  
  

bottom of page