top of page

Wat is Hypnotherapie
en wat is
Rapid Transformational Therapy?

Bij het woord 'hypnose' volgt er bij mensen vaak een schrikreactie, ze kennen dat namelijk vooral van de hypnose-shows op tv. Maar die angst voor controle-verlies is totaal niet nodig, de therapeutische hypnose is namelijk heel anders; het is gewoon een staat van zijn die wij allemaal van nature dagelijks meemaken. Bijvoorbeeld als je je verliest in een film of social-media en je even je omgeving vergeet, als je verdiept bent in een boek, als je in de auto rijdt en je opeens bedenkt dat je zonder het te merken al een heel stuk bent opgeschoten.

Bij de therapeutische hypnose ben je diep ontspannen en ga je ook naar die staat van hyperfocus, je blijft dus volledig in controle; je praat met de therapeut en je weet precies wat je zegt en doet. 

Rapid Transformational Therapy (RTT) is een specifieke methode gebaseerd op deze diepe hypnotische kalmte.

En waarom is dat zo belangrijk? Omdat je dan kan communiceren met je onderbewustzijn, dat deel van jou waar je herinneringen liggen opgeslagen, en waar de oorsprong is van je gedachten, emoties en je gedrag.

RTT is in Engeland ontwikkeld door Marisa Peer als een specialistische vorm van hypnotherapie. Het is een methode die de best werkende elementen combineert uit NLP, psychotherapie, psychiatrie, gedragstherapie, mindfulness en klassieke hypnotherapie en het maakt gebruikt van de neuroplasticiteit van de hersenen. Bij RTT hoef je niet eindeloos te praten, geen  middelen te slikken, in vier weken tijd kunnen je problemen opgelost zijn. Want RTT werkt via het zelflerende en zelfhelende vermogen van je brein, dat is er gewoon en daar maken we allemaal dagelijks gebruik van. 

 

Tijdens een staat van diepe ontspanning en hyperfocus ga je op zoek naar de oorzaak van datgene wat je wil oplossen. Door je kritische dagbewustzijn even 'on hold' te zetten en te omzeilen, ontstaat de mogelijkheid om te communiceren met je onderbewustzijn. En dat is nodig om te kunnen begrijpen wat de oorzaak is van je belemmerende emoties, je gedachten of je gedrag.

Misschien heb je al therapie gehad en weet je wel waar het aan ligt maar is het toch heel moeilijk om te veranderen? Dat komt omdat je onderbewustzijn nog de 'oude' overtuigingen hanteert. Met RTT ga je op dieper niveau begrijpen, en als je begrijpt kan je er op onbewust niveau ook anders naar kijken. En dan ontstaat er ruimte voor nieuwe gedachten, namelijk de gedachten en de emoties die jij echt wil. En door drie weken lang dagelijks te luisteren naar een audio die ik speciaal voor jou maak, laat je die nieuwe gewenste gedachten inslijten. En daardoor volgt een reset in je bewuste én onbewuste denkpatronen. 

Je hoeft nergens bang voor te zijn want RTT maakt op een zachte manier gebruik van de manier waarop het brein altijd leert en werkt. Daarom is het niet moeilijk en is RTT verbluffend effectief en de verandering blijvend. Iedereen die bereid is het werk te doen, is in staat om een levensveranderende en bevrijdende transformatie bij zichzelf in gang te zetten. Ik heb diep respect voor de mensen die dit pad willen lopen en ik wandel graag naast je. Ik zie de resultaten in mijn praktijk en heb ze diepgaand zelf ervaren. Ik ken de weg heel erg goed en begeleid je met alle liefde, kennis en kunde die ik in me heb.  

 

Rapid Transformational Therapy is de complete methode waarmee je in vier weken tijd het stuur van je eigen emoties en dus je leven weer in handen kan nemen en kan worden wie je ten diepste bent en wil zijn.  

Rapid Transformational Therapy, laten we doen wat werkt!

Nieuwsgierig waarom dit ook voor jou zou kunnen werken? Boek nu hier een gratis en vrijblijvend Kennismakingsgesprek.

Onderdelen RTT

Hoe ziet het traject er uit?

Stap 1.

Je maakt een afspraak voor een telefonisch Kennismakingsgesprek; ik bel jou op de aangegeven tijd en beantwoord je vragen en geef uitleg. 

Stap 2.

Ik stuur je een link voor het Intakeformulier en een link om afspraken in te boeken in de online agenda.  

Stap 3.

Als je het Intakeformulier hebt teruggestuurd maak je een afspraak voor een telefonisch Intakegesprek en voor een Live-sessie in de praktijk. 

Stap 4.

Na de Live-sessie krijg je jouw persoonlijke luisterbestand van ong. 25 min. toegestuurd. Deze ga je tenminste drie weken lang elke dag luisteren. Omdat daar in staat wat je graag zou willen horen, vinden mensen het fijn om te luisteren. 

Stap 5.

Ik bel je twee dagen na de live-sessie.

Stap 6.

Als je er behoefte aan hebt kan je nog twee keer in de praktijk terugkomen voor evaluatie, een extra boost of nog een inspirerende interventie.

SNEL. KRACHTIG. BLIJVEND. BEVRIJDEND. 

bottom of page