VERBINDEN. ONDERZOEKEN. BEGRIJPEN. TRANSFORMEREN.

 

Een bijzonder effectieve vorm van hypnotherapie.

Wij leven nu. Het verleden is een herinnering, de toekomst een verlangen. Soms belemmert het verleden je om in het heden je verlangens te realiseren, omdat je innerlijke pijn voelt of angst, somberheid, of bepaalde levenspatronen of gewoontes hebt ontwikkeld. Maar als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg (Einstein). Dus verandering begint bij anders naar hetzelfde kijken. Als je denkt dat je klaar bent om die stap te zetten ben je bereid om het oude los te laten en het nieuwe toe te laten. 

Snelle Transformatie Therapie (STT) / Rapid Transformational Therapy (RTT) werkt op een diep niveau helend en transformerend. Het is een specialistische vorm van hypnotherapie in Engeland ontwikkeld door Marisa Peer.  STT/RTT is een methode die elementen combineert uit hypnotherapie, NLP, psychotherapie en gedragstherapie.    

 

Tijdens een staat van ontspanning of hypnose ga je op zoek naar de oorzaak van  datgene wat je wil oplossen. Door je kritische dagbewustzijn even 'on hold' te zetten en te omzeilen, ontstaat de mogelijkheid om te communiceren met je onderbewustzijn. En dat is nodig om te kunnen begrijpen wat de oorzaak is van je belemmerende emoties, je gedachten of je gedrag. Want alles wat je meemaakt heeft impact op de manier waarop je in het leven staat. En soms met heel verstrekkende gevolgen. Misschien denk je te weten waar het aan ligt maar kan je het toch niet veranderen, misschien is het moeilijk om de koppeling te maken? Ik help je bij het vinden van de antwoorden en bij het vormen van de door jou gewenste en noodzakelijke reset in je denkpatronen.

 

STT/RTT is geen praattherapie, het is een adequate techniek om je bewust te worden van onbewuste denkpatronen en die te veranderen. Een methode om jezelf te bevrijden van diep gewortelde belemmerende overtuigingen en om nieuwe gedachten in te laten slijten. Want jij bent de enige die invloed heeft op de manier waarop jij het leven ervaart. En zonder jou gebeurt er niets. Gun jezelf een nieuwe en luchtigere  kijk op het leven en een toekomst waarin je je vrij voelt van binnen en vrij voelt om het leven vorm te geven zoals jij dat wil. En die weg is er, voor iedereen, dus ook voor jou. Alles begint met jouw beslissing! 

Ik wil graag naast je lopen en je begeleiden. Alles vanuit een diep respect voor iedereen die dit proces aan wil gaan.   

In ruim vier weken, van kennismakingsgesprek naar nieuw perspectief.