INFORMATIE EN TARIEVEN

"Rapid Transformational Therapy met Vera is voor mij bijzonder helpend gebleken. Vera is uiterst professioneel, empathisch en bovenal warm. Ze heeft een talent om precies de juiste bewoording te geven aan de overtuigingen die als onderliggende probleem van mijn fysieke klachten een belangrijke rol speelde. Zij heeft mij zeer goed geholpen met het vertalen van dat wat mijn onderbewustzijn had te vertellen over mijn klachten. Daarna kon ik alle overtuigingen loslaten, om ruimte te maken voor neiuwe die gelden voor nu, in mijn volwassenheid, in mijn kracht. 
De audio die Vera na mijn sessie heeft gemaakt is precies wat ik nodig had om mijn transformatie permanent te laten zijn. Haar prachtige stem en rijke woordkeus geeft mijn onderbewustzijn een totale mind-massage, elke keer als ik ernaar luister. Ik blijf de audio voorlopig nog gebruiken, ook al is het eigenlijk niet meer nodig. Ik geniet intens van en slaap er heerlijk me in. Ik beveel Vera absoluut aan, omdat zij een waanzinnig goede therapeute is". 

Mei 2022.

"Ik raad het iedereen aan die op welke manier dan ook ergens in vastgelopen is en zelf daar graag verandering in wil aanbrengen. Vera kan met deze techniek je daadwerkelijk snel helpen je angsten te overwinnen, een depressie of verslaving of anderszins een transformatie door te maken! Mijn snelwegangst is weg, heel natuurlijk opgelost alsof het er nooit is geweest"

 

Erica, Haarlem

"Ik heb de hypnosesessie als heel positief ervaren, heel rustgevend. Het proces was voor mij heel positief. Het heeft mij heel goed geholpen om van het roken af te komen. Vera doet haar werk met heel veel passie, dat is denk ik ook, dat de resultaten van de sessie een succes zijn, alles klopt. Ik ben je elke dag nog dankbaar. Ik luister de audio nog steeds voor het slapen gaan, het einde heb ik nog nooit gehoord". 
Lieuwe Hibma, Franeker
 

Ervaar de kracht van woorden! Luister hier naar een geleide meditatie voor meer zelfliefde.

Heb je behoefte aan een specifiek voor jou persoonlijk geschreven en ingesproken affirmatie, dat kan ook. 

IK HOU VAN MIJ

 

SNELLE TRANSFORMATIE THERAPIE 
(Rapid Transformational Therapy)

Rapid Tranformational Therapy is een gespecialiseerde vorm van hypnotherapie, met andere woorden, het is een bijzonder snelle, inzicht gevende therapievorm die werkt tijdens diepe ontspanning waarbij de client volledig bij bewustzijn en in controle is. Het is een heel effectieve, oplossingsgerichte methode, die niet te vergelijken is met de gangbare klassieke praat- of gedragstherapieën. RTT is een combinatie van de krachtigste elementen van onder andere psychotherapie, cognitieve gedragstherapie en NLP. Het is speciaal ontwikkeld voor het verhelpen van emotionele, fysieke en psychische (pijn)patronen en gedrag. RTT richt zich daarbij niet alleen op symptomen maar juist op de onderliggende, diepgewortelde oorzaak van de problematiek. Je gaat zien hoe het is ontstaan, waarom en wat het in stand houdt en dan is échte verandering mogelijk. 

Heb je de diepe wens om je problemen écht op te lossen en ben je bereid het werk te doen dan biedt RTT een baanbrekende methode voor een levens veranderende bevrijdende transformatie. De methode maakt daarbij ook en vooral gebruik van je eigen vormgever, je altijd aanwezige 'personal coach': het brein.

Rapid Transformational Therapy: Krachtig. Snel. Blijvend. Bevrijdend. 

Wil je weten hoe dat kan in vier weken?

Maak online een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek en ik leg je uit hoe het werkt. 

 

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)

Bij EMDR ondergaat de client een therapeutische interventie zonder dat het nodig is om daarvoor uitvoerig in gesprek te gaan. Deze vorm van therapie werkt via oogbewegingen, of auditieve (via koptelefoon) of kinestethische (via tikken) stimuli. Via de zintuigen wordt verwerking van de nare beleving of het ongewenste gevoel in gang gezet. De herinneringen aan de gebeurtenis zal vervagen en de emotionele lading neemt af of verdwijnt.

Het is moeilijk te zeggen hoeveel sessies nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Soms is een sessie voldoende, soms meer. Een sessie duurt inclusief voorgesprek en nagesprek maximaal anderhalf uur.  

 

 

COACHING

Je kunt bij mij terecht voor coaching via gesprek. Ik luister naar je; betrokken, open en zonder oordeel: spiegelend, inzichtgevend, beschouwend, motiverend, en of steunend. Met een wijde blik, en vanuit ruime kennis en ervaring op gebied van levensproblematiek. 

 

GELEIDE MEDITATIE

"Sinds enkele maanden maak ik gebruik van de geleide meditatie, die Vera Funke voor mij heeft geschreven en ingesproken. Elke ochtend.

Ik heb er baat bij. De tekst is mooi. Hij bevat zowel een kader voor ontspanning en hypnose als een focus op mijn specifieke situatie en behoefte. Zo is een samenspel ontstaan dat goed werkt.

Vera heeft een warme stem en spreekt vloeiend".

GJ van Veggel,

Amsterdam, januari 2022

Gedachten… het zijn woorden die je tot jezelf spreekt en beelden die je visualiseert.

De invloed daarvan is niet te overschatten. Want hoe je over jezelf denkt, bepaalt voor een groot deel hoe je je voelt: is er omarmende mildheid of harde zelfkritiek? Ben je tevreden met wie je bent of neig je naar vergelijken met anderen?

Verandering van denken betekent verandering van emotie. Wil je andere emoties? Verander je denken. Dat is niet altijd makkelijk, maar het brein leert door herhaling. Daarom kan dagelijks luisteren naar een hypnotiserende stem in een persoonlijk voor jou gemaakte meditatie, je leven veranderen. 

 

EFT (Emotional Freedom Technique)

Tappen is een techniek om emoties te reguleren en wordt ook wel Emotional Freedom Therapie genoemd. Door lichtjes te tappen op specifieke punten op het lichaam, is het mogelijk om belemmerende gedachten en de emoties die daarmee samenhangen te ontdoen van de impact. Het is onder andere heel werkzaam bij reduceren van angst, spanning en piekeren, genieten van lichter leven, bevorderen van zelfliefde en eigenwaarde, motiveren tot meer productiviteit, etc. etc. 

Tappen heeft wat betreft de werking verwantschap met EMDR. Waar EMDR als op zichzelf staande therapie kan worden toegepast, zet ik tappen in als een mogelijk hulpmiddel binnen sessies. 

Tarieven

Snelle Transformatie Therapie (Rapid Transformational Therapy)

Pakket 1
- Intakeformulier
- Telefonische bespreking Intakeformulier
-
Live sessie (twee/drie uur) op locatie in de buurt van Haarlem
- Persoonlijk voor client geschreven en ingesproken luisterbestand (25 min.)
- Drie telefonische evaluatiegesprekken
 
 Totaal:  750,- euro.

Pakket 2: 
- Intakeformulier

- Telefonische bespreking Intakeformulier
- Twee keer live sessie (twee/drie uur) op locatie in de buurt van Haarlem met een tussenpoze van
   minimaal een paar weken. 

- Persoonlijk voor client geschreven en ingesproken luisterbestand (25 min.)
- Evaluatiegesprekken
 Totaal:  1400,- euro.

Pakket 3:
drie live sessies
- Intakeformulier
- Telefonische bespreking Intakeformulier
- Drie keer live sessie (twee/drie uur) op locatie in de buurt van Haarlem met een tussenpoze van
  minimaal 
een paar weken 
- Persoonlijk voor client geschreven en ingesproken luisterbestand (25 min.)
- Evaluatiegesprekken
  Totaal:  2100,-.

 

EMDR
EMDR 125,- per uur. 

Coaching

Coaching wandelcoaching 95,-.

In-house coaching 120,-.