top of page

De Brain-boost! 

De Brain-boost! is een louterende reis. Een algemeen helende, inspirerende, geleide hypno-meditatie waarbij je alleen maar hoeft te luisteren. 

Tijdens diepe ontspanning zal je innerlijk los kunnen laten wat je op dat moment wil opruimen. 
Deze
intense, zachte mind-massage is voor iedereen. Je hoeft er niets voor te doen, te zeggen of te kunnen. Je geeft je over aan de woorden. Vanzelf en moeiteloos krijg je daarmee liefdevol toegang tot je zelfhelende vermogen. Want alles is in jou aanwezig, beschikbaar en bereikbaar wat je nodig hebt om het proces van verheldering en heling in gang te zetten. 

De Brain-boost! is heel geschikt als kennismaking met de zachte kracht van hypnose en van je eigen brein. Het is heerlijk als algemeen psychisch onderhoud, een driemaandelijkse 'brein-APK' voor balans,
energie en verankering. Deze innerlijke reis kan een diep helende ervaring zijn die lang doorwerkt.  


De Brain-boost! is ook heel geschikt om samen te doen want je hoeft alleen maar te luisteren. En ook al ga je jouw proces individueel, het is heel verbindend om deze intense beleving samen mee te maken. Bijvoorbeeld met je partner, een dierbare of familie. Het is ook heel geschikt om cadeau te doen. Bij afname van twee of meer sessies (kan dus ook twee personen tegelijkertijd zijn) is er korting. Kijk daarvoor bij tarieven. 

Wil je dit ook ervaren of cadeau geven? Boek dan een Kennismakingsgesprek of stuur een mailtje en je krijgt de link om een afspraak te maken.   

bottom of page