Nieuw in de praktijk: een korte maar intense brein-reis van 45 minuten,
de Brain-boost!
Een heel bijzondere en heerlijke ervaring.
Verbluffend krachtig, reinigend, algemeen helend, inspirerend en met lange doorwerking.     
Ideaal om aan jezelf of een ander te geven of als periodiek mentaal onderhoud.     

Ter kennismaking deze winter de
Brain-boost! CADEAU!
 
 Gééf om je mentale gezondheid of die van een ander. Zoek je nog een liefdevol en bijzonder cadeau? Deze winter de Brain-boost! voor maar €59,95, of twee sessies (strippenkaart) voor €99,95. Voor jezelf, om weg te geven of allebei. 
Boek in November, December en Januari een RTT pakket en krijg de Brain-boost! er gratis bij.
  

 De Brain-boost!... 

De Brain-boost! is een louterende reis van 45 minuten. Een algemeen helende, inspirerende, geleide hypno-meditatie waarbij je alleen maar hoeft te luisteren. 

Tijdens diepe ontspanning zal je innerlijk los kunnen laten wat je op dat moment wil opruimen. 
Deze intense, zachte mind-massage is voor iedereen. Je hoeft er niets voor te doen, te zeggen of te kunnen. Je geeft je over aan de woorden. Vanzelf en moeiteloos krijg je daarmee liefdevol toegang tot je zelfhelende vermogen en nog veel meer. Want alles is in jou aanwezig, beschikbaar en bereikbaar wat je nodig hebt om een proces van verheldering en heling in gang te zetten. 

De Brain-boost! is heel geschikt als kennismaking met de zachte kracht van hypnotherapie en van je eigen brein, maar net zo goed om eens in de paar maanden als een soort algemeen psychisch onderhoud jezelf te gunnen. Het is vooral een diep helende ervaring die lang kan doorwerken.    

 

Wat kost de Brain-boost! ?

De Brain-boost sessie duurt in totaal ongeveer 60 minuten en kost €59,95,- p.p.
Een strippenkaart van twee sessies kost €99,95. Voor groepen of bedrijven gelden andere tarieven daarvoor kun je contact opnemen. 

Brain-boost! wordt als hypnotherapie-consult gefactureerd en kan dus in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding. Informeer bij je zorgverzekering hoe het zit m.b.t. hypnotherapie consulten.